Hannupekka Huovilainen

 Olen entinen toimittaja, tuottaja ja valokuvaaja. Sairaus pysäytti työnteon vuosituhannen alkupuolella. Nykyisin päiväni kuluvat ystävien ja tietokoneen parissa. Koneella tykkään etenkin rakennella erilaisia nettisivuja. Musiikki ja valokuvaus ovat säilyttäneet mielenkiintonsa vaikka en enää itse soita enkä kuvaa. Yhteiskunnallista vaikuttamista harrastan Lahden vihreiden jäsenenä, jota kautta myös kuulun Lahden kansainvälisen urkuviikon hallitukseen.

 


 

 

"kokenut kaiken tietää ja vaivainen kaiken kokee"

 


 

Minä ja tietokone

-

Minä ja tietokone

80-luvulla suunnittelin uranvaihtoa ja osallistuin atk-koulutukseen. Minusta piti tulla suunnittelija-ohjelmoija. Jälkimmäinen osa olikin kuin minulle tehty ja pian puhuin sujuvasti neljää eri ohjelmointikieltä. Suunnittelussa sen sijaan oli pieni pakkopullan maku. Hauskuus katosi myös ohjelmoinnista kun piti ruveta vääntämään konekielistä koodia. En usko, että koskaan tajusin kunnolla koko konekielen ideaa.

Kun sitten minulle avautui mahdollisuus kokeilla radiotyötä huomasin sen olevan todellinen kotini. Haaveet uranvaihdosta saivat jäädä. Kiinnostus tietokoneisiin kuitenkin säilyi, vaikka opitut tiedot vanhenivatkin ja muuttuivat vauhdilla. Täytyy muistaa, että opiskeluaikanani koneissa oli mustavalkoinen näyttö ja hiirtä oltiin vasta keksimässä. Tässä tämän päivän lasten reaktioita sen ajan tietokoneeseen:

 

 

Tänä päivänä olen kiinnostunut erilaisten nettisivujen laadinnasta. Niitä teen php-kielen johdannaisen Joomla-julkaisujärjestelmän avulla.

 


Bach, Beethoven, Beatles

 

TÄMÄ SIVU

Tämä on Hannupekan kotisivu, jonka aiheita ovat muun muassa musiikki ja fengshui. Aikaisemmin tässä osoitteessa on julkaistu paljon kuvia ja tekstejä uruista ja urkumusiikista. Niille on nyt avattu oma sivu, www.urkuviikko.fi, jonne on linkki ylhäällä. Tervetuloa!

 

Kävijät

tänään 3

eilen 9

tällä viikolla 3

tässä kuussa 81

kävijät yhteensä 1855

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu