Hannupekka Huovilainen

 Olen entinen toimittaja, tuottaja ja valokuvaaja. Sairaus pysäytti työnteon vuosituhannen alkupuolella. Nykyisin päiväni kuluvat ystävien ja tietokoneen parissa. Koneella tykkään etenkin rakennella erilaisia nettisivuja. Musiikki ja valokuvaus ovat säilyttäneet mielenkiintonsa vaikka en enää itse soita enkä kuvaa. Yhteiskunnallista vaikuttamista harrastan Lahden vihreiden jäsenenä, jota kautta myös kuulun Lahden kansainvälisen urkuviikon hallitukseen.

 

Politiikka
16 Jan 2019 16:07
Politiikka

 

  Vihreät vaivaiset

Politiikka oli minulle pitkään negatiivinen asia josta halusin pysyä erossa kaikin voimin. Vaikka sana tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista se näytti olevan käytännössä kaikkea muuta. Eräänä päivänä huomasin yllättäen, että lähipiiristäni moni on mukana politiikassa. Aloin varovasti tunnustella asiaa ja pian olin jo löytänyt kotini Vihreän liiton joukoissa. 

Vihreät oli ympäristöpuolue. Ihastuin sen toiminta-ajatusiin ja siihen, että puolueessa [ ... ]

LUE...

Bach, Beethoven, Beatles

 

80-luvulla suunnittelin uranvaihtoa ja osallistuin atk-koulutukseen. Minusta piti tulla suunnittelija-ohjelmoija. Jälkimmäinen osa olikin kuin minulle tehty ja pian puhuin sujuvasti neljää eri ohjelmointikieltä. Suunnittelussa sen sijaan oli pieni pakkopullan maku. Hauskuus katosi myös ohjelmoinnista kun piti ruveta vääntämään konekielistä koodia. En usko, että koskaan tajusin kunnolla koko konekielen ideaa.

Kun sitten minulle avautui mahdollisuus kokeilla radiotyötä huomasin sen olevan todellinen kotini. Haaveet uranvaihdosta saivat jäädä. Kiinnostus tietokoneisiin kuitenkin säilyi, vaikka opitut tiedot vanhenivatkin ja muuttuivat vauhdilla. Täytyy muistaa, että opiskeluaikanani koneissa oli mustavalkoinen näyttö ja hiirtä oltiin vasta keksimässä.

Tänä päivänä olen kiinnostunut erilaisten nettisivujen laadinnasta. Niitä teen php-kielen johdannaisen Joomla-julkaisujärjestelmän avulla.

 

Kävijät

tänään 1

eilen 6

tällä viikolla 10

tässä kuussa 173

kävijät yhteensä 1359

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu