Ansaitse rahaa netissä

euroja

Internetissä on lukuisia tapoja ansaita rahaa. Tiliään voi kartuttaa muun muassa tekemällä pieniä sävellyksisä, ottamalla valokuvia, vastaamalla kyselyihin, pelaamalla pelejä, katsomalla mainoksia, kääntämällä kieliä, lyömällä vetoa, kirjoittamalla blogia tai sijoittamalla rahaa. Itselleni on jäänyt mukavana muistona mieleen sivu, jossa pidettiin virtuaalita kanalaa ja myytiin virtuaalisia munia.

Tienaamisen ääripäitä ilmeisesti edustavat toisaalta mainosten katselu ja toisaalta korkeakorkoiset sijoittamiset. Mainosten katseluun ei tarvitse sijoittaa rahaa, mutta tuotto on tosi hidasta ja vaatii kärsivällisyyttä. Jos tuotto onkin vähäistä nin riskiä ei myöskään ole. Sijoitussivuille pääsee mukaan alimmillaan muutamalla kympillä. Korot ovat huikeat ja saattavat liikkua sadoissa prosenteissa. Koron myötä risakit ovat huippuluokkaa.

Kaikille maksusivuille on yhteistä se, että joukkoon mahtuu paljon epäluotettavia sivuja jotka eivät huolehdi lupaamistaan maksuista. Liikkeellä kannattaa siis olla avoimin silmin.

PTC-sivut

Ptc-sivut (paid to click) maksavat sinulle mainostensa katselusta. Toiminta on ilmaista ja riskiä ei ole. Yhden mainoksen katsomisesta maksetaan yleensä 0,001 euroa eli käytännössä ei juuri mitään. Sivuilla on kuitenkin erilaisia menetelmiä joilla ansioita voi kasvattaa. Kärsivällisimmät ovat päässeet parissa vuodessa 200-300 euron kuukausitienestiin. Mainosten katseluun menee tuolloin aikaa puolesta puoleentoista tuntia päivässä. Jotkut kehuvat tienaavansa enemmänkin, johon kyllä suhtaudun varauksella.

Jos ptc-sivut kiinnostavat hyvä paikka aloittaa tutustuminen on Neobux. Se on alan konkareita eli toiminut jo vuodesta 2008. Se on tunnettu luotettavana paikkana ja hoitaa maksunsa ilman odottelua ja häiriöitä. Se on myös suomenkielinen.

Maksuprosessorit

Ansaitut rahat tallennetaan sivulta maksuprosessoriin, joita netissä on useita. Sinne kertyviä varoja voidaan käyttää ostoksiin netissä tai siirtää kotipankkiin Suomeen. Paypal on pitkään toiminut ja lluotettava maksuprosessori.

 

PTC-sivujen ohjeita tästä.

 

 _______________________________________________________________________________________________________