Hannupekka Huovilainen

 Olen entinen toimittaja, tuottaja ja valokuvaaja. Sairaus pysäytti työnteon vuosituhannen alkupuolella. Nykyisin päiväni kuluvat ystävien ja tietokoneen parissa. Koneella tykkään etenkin rakennella erilaisia nettisivuja. Musiikki ja valokuvaus ovat säilyttäneet mielenkiintonsa vaikka en enää itse soita enkä kuvaa. Yhteiskunnallista vaikuttamista harrastan Lahden vihreiden jäsenenä, jota kautta myös kuulun Lahden kansainvälisen urkuviikon hallitukseen.

 

Politiikka
16 Jan 2019 16:07
Politiikka

 

  Vihreät vaivaiset

Politiikka oli minulle pitkään negatiivinen asia josta halusin pysyä erossa kaikin voimin. Vaikka sana tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista se näytti olevan käytännössä kaikkea muuta. Eräänä päivänä huomasin yllättäen, että lähipiiristäni moni on mukana politiikassa. Aloin varovasti tunnustella asiaa ja pian olin jo löytänyt kotini Vihreän liiton joukoissa. 

Vihreät oli ympäristöpuolue. Ihastuin sen toiminta-ajatusiin ja siihen, että puolueessa [ ... ]

LUE...

Bach, Beethoven, Beatles

Elokuvat

  • Category: julkaistaan
  • Published: Sunday, 17 March 2019 11:44
  • Written by Super User
  • Hits: 201

 

Kun olin pieni maailmassa ei ollut televisiota - videoista nyt puhumattakaan. Sen sijaan elokuvateatterit järjestivät joka sunnuntai lastennäytöksiä. Sain kotoa joka viikko elokuvarahaa, ja olin pian teattereiden vakioasiakas. Varsinaisia lapsille tehtyjä elokuvia ei juuri ollut, mutta ohjelmisto pyrittiin rakentamaan  muulla tavoin nuorille katsojille sopivaksi. Siihen kuuluivat  muun muassa Ohukainen ja Paksukainen, Jerry Lewis, Disneyn piirretyt, Tarzan, koko perheen elokuvat sekä luontofilmit ja eläinseikkailut. Olin pienoinen elokuvafriikki jo alle kymmenvuotiaana.

Vuosien mittaan kiinnostus elokuvaan on säilynyt ja syventynyt. Minusta ei enää ole lähtemään liikkeelle teatteriin, mutta onneksi nykytekniikalla pystyy nauttimaan filmeistä kotonakin. Tosin samaan hengenvetoon täytyy myöntää, että kotona katsominen ei vastaa teatterielämystä. Elokuva elää teatterissa, tämän mainoksen ajatuksen allekirjoitan täysin.

Elämäni tärkeimmän elokuvan tittelistä kilpailee kaksi teosta: Kubrickin 2001 avaruusseikkailu ja Disneyn Fantasia. Wilderin Avanti alkaa puhuttelemaan iän myötä yhä enemmän ja sijoitan sen tällä hetkellä kolmanneksi.

 

Kävijät

tänään 1

eilen 6

tällä viikolla 10

tässä kuussa 173

kävijät yhteensä 1359

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu