Hannupekka Huovilainen

 Olen entinen toimittaja, tuottaja ja valokuvaaja. Sairaus pysäytti työnteon vuosituhannen alkupuolella. Nykyisin päiväni kuluvat ystävien ja tietokoneen parissa. Koneella tykkään etenkin rakennella erilaisia nettisivuja. Musiikki ja valokuvaus ovat säilyttäneet mielenkiintonsa vaikka en enää itse soita enkä kuvaa. Yhteiskunnallista vaikuttamista harrastan Lahden vihreiden jäsenenä, jota kautta myös kuulun Lahden kansainvälisen urkuviikon hallitukseen.

 


 

 

"kokenut kaiken tietää ja vaivainen kaiken kokee"

 


 

Kävijät

tänään 3

eilen 4

tällä viikolla 42

tässä kuussa 151

kävijät yhteensä 2078

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu-

    USKO

 

Usko on minulle iloinen asia. En ole koskaan ymmärtänyt synkkiä tuomion ennustajia. Päinvastoin täytyy tunnustaa, että olen jopa laskenut leikkiä tällaisten "uskonveljien" kustannuksella.

 

 

Näen, että uskon asioissa kysymys ei kuulu mitä uskonto minulta vaatii, vaan mitä se antaa. Kuluneiden vuosikymmenten aikana en vielä ole törmännyt uskonnon hetkeen tai kokemukseen jonka tahtoisin muuttaa tai unohtaa.

 


Hannupekan kotisivun kirja

×

Notice

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

 

Elokuvat

Kun olin pieni maailmassa ei ollut televisiota - videoista nyt puhumattakaan. Sen sijaan elokuvateatterit järjestivät joka sunnuntai lastennäytöksiä. Sain kotoa joka viikko elokuvarahaa, ja olin pian teattereiden vakioasiakas. Varsinaisia lapsille tehtyjä elokuvia ei juuri ollut, mutta ohjelmisto pyrittiin rakentamaan  muulla tavoin nuorille katsojille sopivaksi. Siihen kuuluivat  muun muassa Ohukainen ja Paksukainen, Jerry Lewis, Disneyn piirretyt, Tarzan, koko perheen elokuvat sekä luontofilmit ja eläinseikkailut. Olin pienoinen elokuvafriikki jo alle kymmenvuotiaana.

Vuosien mittaan kiinnostus elokuvaan on säilynyt ja syventynyt. Minusta ei enää ole lähtemään liikkeelle teatteriin, mutta onneksi nykytekniikalla pystyy nauttimaan filmeistä kotonakin. Tosin samaan hengenvetoon täytyy myöntää, että kotona katsominen ei vastaa teatterielämystä. Elokuva elää teatterissa, tämän mainoksen ajatuksen allekirjoitan täysin.

Elämäni tärkeimmän elokuvan tittelistä kilpailee kaksi teosta: Kubrickin 2001 - avaruusseikkailu... < 

 

… ja Disneyn Fantasia <

 

Wilderin Avanti alkaa puhuttelemaan iän myötä yhä enemmän ja sijoitan sen mielessäni tällä hetkellä kolmanneksi.