Kävijät

tänään 18

eilen 5

tällä viikolla 18

tässä kuussa 109

kaikki käynnit 2573

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu

Bach, Beethoven, Beatles

Hannupekan kotisivun kirja-

      Usko

 

Usko on minulle iloinen asia. En ole koskaan ymmärtänyt synkeitä tuomion ennustajia. Päinvastoiin täytyy tunnustaa, että olen jopa laskenut leikkiä tällaisten "uskonveljien" kustannuksella.

 

 

Näen, että uskonnossa kysymys ei kulu mitä uskonto minulta vaatii, vaan mitä se antaa. Kuluneitten vuosikymmenten aikana en ole kertaakaan katunut uskonpäätöstäni-


×

Notice

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

 

Elokuvat kiinnostivat

jo pienenä

Kun olin pieni maailmassa ei ollut televisiota - videoista nyt puhumattakaan. Sen sijaan elokuvateatterit järjestivät joka sunnuntai lastennäytöksiä. Sain kotoa joka viikko elokuvarahaa, ja olin pian teattereiden vakioasiakas. Varsinaisia lapsille tehtyjä elokuvia ei juuri ollut, mutta ohjelmisto pyrittiin rakentamaan  muulla tavoin nuorille katsojille sopivaksi. Siihen kuuluivat  muun muassa Ohukainen ja Paksukainen, Jerry Lewis, Disneyn piirretyt, Tarzan, koko perheen elokuvat sekä luontofilmit ja eläinseikkailut. Olin pienoinen elokuvafriikki jo alle kymmenvuotiaana.

Vuosien mittaan kiinnostus elokuvaan on säilynyt ja syventynyt. Minusta ei enää ole lähtemään liikkeelle teatteriin, mutta onneksi nykytekniikalla pystyy nauttimaan filmeistä kotonakin. Tosin samaan hengenvetoon täytyy myöntää, että kotona katsominen ei vastaa teatterielämystä. Elokuva elää teatterissa, tämän mainoksen ajatuksen allekirjoitan täysin.

Elämäni tärkeimmän elokuvan tittelistä kilpailee kaksi teosta: Kubrickin 2001 - avaruusseikkailu...

 

… ja Disneyn Fantasia <

 

Wilderin Avanti alkaa puhuttelemaan iän myötä yhä enemmän ja sijoitan sen mielessäni tällä hetkellä kolmanneksi.