Hannupekka Huovilainen

 Olen entinen toimittaja, tuottaja ja valokuvaaja. Sairaus pysäytti työnteon vuosituhannen alkupuolella. Nykyisin päiväni kuluvat ystävien ja tietokoneen parissa. Koneella tykkään etenkin rakennella erilaisia nettisivuja. Musiikki ja valokuvaus ovat säilyttäneet mielenkiintonsa vaikka en enää itse soita enkä kuvaa. Yhteiskunnallista vaikuttamista harrastan Lahden vihreiden jäsenenä, jota kautta myös kuulun Lahden kansainvälisen urkuviikon hallitukseen.

 


 

 

"kokenut kaiken tietää ja vaivainen kaiken kokee"

 


 -

Terveys

 

Olen sairastanut MS-tautia jo 70-luvulta lähtien. Tauti on edennyt ilahduttavan hitaasti, ja jäin sairauseläkkeelle vasta tämän vuosituhannen alussa. Sittemmin kunto on ottanut takapakkia. Tällä hetkellä jalkani eivät kanna lainkaan ja olen täysin muiden siirreltävissä. Päivät vietän sisällä pyörätuolissa ja ulkona huristelen invamopolla.

Sairaus on tuonut mukanaan hyviäkin asioita. Olen rauhallisempi ja jaksan paremmin kuunnella muita ihmisiä.


Hannupekan kotisivun kirja

×

Notice

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

Minä ja tietokone

80-luvulla suunnittelin uranvaihtoa ja osallistuin atk-koulutukseen. Minusta piti tulla suunnittelija-ohjelmoija. Jälkimmäinen osa olikin kuin minulle tehty ja pian puhuin sujuvasti neljää eri ohjelmointikieltä. Suunnittelussa sen sijaan oli pieni pakkopullan maku. Hauskuus katosi myös ohjelmoinnista kun piti ruveta vääntämään konekielistä koodia. En usko, että koskaan tajusin kunnolla koko konekielen ideaa.

Kun sitten minulle avautui mahdollisuus kokeilla radiotyötä huomasin sen olevan todellinen kotini. Haaveet uranvaihdosta saivat jäädä. Kiinnostus tietokoneisiin kuitenkin säilyi, vaikka opitut tiedot vanhenivatkin ja muuttuivat vauhdilla. Täytyy muistaa, että opiskeluaikanani koneissa oli mustavalkoinen näyttö ja hiirtä oltiin vasta keksimässä. Tässä tämän päivän lasten reaktioita sen ajan tietokoneeseen:

 

 

Nykyisin olen kiinnostunut erilaisten nettisivujen laadinnasta. Niitä teen php-kielen johdannaisen Joomla-julkaisujärjestelmän avulla.

 

Kävijät

tänään 5

eilen 9

tällä viikolla 30

tässä kuussa 112

kaikki 2274

Kubik-Rubik Joomla! Extensions