Kävijät

tänään 6

eilen 13

tällä viikolla 6

tässä kuussa 312

kaikki käynnit 3111

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu

BACH

BEETHOVEN

BEATLES

YLÄVIRE

Hannupekan kotisivun kirja-

Terveys

 

Olen sairastanut MS-tautia jo 70-luvulta lähtien. Tauti on edennyt ilahduttavan hitaasti, ja jäin sairauseläkkeelle vasta tämän vuosituhannen alussa. Sittemmin kunto on ottanut takapakkia. Tällä hetkellä jalkani eivät kanna lainkaan ja olen täysin muiden siirreltävissä. Päivät vietän sisällä pyörätuolissa ja ulkona huristelen invamopolla.

Sairaus on tuonut mukanaan hyviäkin asioita. Olen rauhallisempi ja jaksan paremmin kuunnella muita ihmisiä.


×

Notice

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

Minä ja tietokone

80-luvulla suunnittelin uranvaihtoa ja osallistuin atk-koulutukseen. Minusta piti tulla suunnittelija-ohjelmoija. Jälkimmäinen osa olikin kuin minulle tehty ja pian puhuin sujuvasti neljää eri ohjelmointikieltä. Suunnittelussa sen sijaan oli pieni pakkopullan maku. Hauskuus katosi myös ohjelmoinnista kun piti ruveta vääntämään konekielistä koodia. En usko, että koskaan tajusin kunnolla koko konekielen ideaa.

Kun sitten minulle avautui mahdollisuus kokeilla radiotyötä huomasin sen olevan todellinen kotini. Haaveet uranvaihdosta saivat jäädä. Kiinnostus tietokoneisiin kuitenkin säilyi, vaikka opitut tiedot vanhenivatkin ja muuttuivat vauhdilla. Täytyy muistaa, että opiskeluaikanani koneissa oli mustavalkoinen näyttö ja hiirtä oltiin vasta keksimässä. Tässä tämän päivän lasten reaktioita sen ajan tietokoneeseen:

 

 

Nykyisin olen kiinnostunut erilaisten nettisivujen laadinnasta. Niitä teen php-kielen johdannaisen Joomla-julkaisujärjestelmän avulla.