Kävijät

tänään 6

eilen 13

tällä viikolla 6

tässä kuussa 312

kaikki käynnit 3111

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu

BACH

BEETHOVEN

BEATLES

YLÄVIRE

Hannupekan kotisivun kirja-

Terveys

 

Olen sairastanut MS-tautia jo 70-luvulta lähtien. Tauti on edennyt ilahduttavan hitaasti, ja jäin sairauseläkkeelle vasta tämän vuosituhannen alussa. Sittemmin kunto on ottanut takapakkia. Tällä hetkellä jalkani eivät kanna lainkaan ja olen täysin muiden siirreltävissä. Päivät vietän sisällä pyörätuolissa ja ulkona huristelen invamopolla.

Sairaus on tuonut mukanaan hyviäkin asioita. Olen rauhallisempi ja jaksan paremmin kuunnella muita ihmisiä.


×

Notice

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

  Politiikka

Politiikka oli minulle pitkään negatiivinen asia, josta halusin pysyä erossa kaikin voimin. Vaikka sana tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista, se näytti olevan käytännössä kaikkea muuta. Eräänä päivänä huomasin yllättäen, että lähipiiristäni moni on mukana politiikassa. Aloin varovasti tunnustella asiaa ja pian olin jo löytänyt kotini Vihreän liiton joukoissa. 

Vihreät oli ympäristöpuolue. Ihastuin sen toiminta-ajatusiin ja siihen, että puolueessa ei pakoteta puoluekuriin. Vihreillä myös on oma valtakunnallinen vammaisjärjestö, Vihreät vaivaiset.

 

Koko ajan huononevan terveyteni vuoksi osakseni on tullut vaikuttaa enimmäkseen asioiden taustalla. Muutamissa vaaleissa olen ollut ehdokkaana. Tällä hetkellä hoidan luottamustehtävää kaupungin edustajana Lahden kansainvälisen urkuviikon hallituksessa.