Kävijät

tänään 18

eilen 5

tällä viikolla 18

tässä kuussa 109

kaikki käynnit 2573

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Viimeksi muutettu

Bach, Beethoven, Beatles

Hannupekan kotisivun kirja-

      Usko

 

Usko on minulle iloinen asia. En ole koskaan ymmärtänyt synkeitä tuomion ennustajia. Päinvastoiin täytyy tunnustaa, että olen jopa laskenut leikkiä tällaisten "uskonveljien" kustannuksella.

 

 

Näen, että uskonnossa kysymys ei kulu mitä uskonto minulta vaatii, vaan mitä se antaa. Kuluneitten vuosikymmenten aikana en ole kertaakaan katunut uskonpäätöstäni-


×

Notice

Please enter your Disqus subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a Disqus account, register for one here

  Politiikka

Politiikka oli minulle pitkään negatiivinen asia, josta halusin pysyä erossa kaikin voimin. Vaikka sana tarkoittaa yhteisten asioiden hoitamista, se näytti olevan käytännössä kaikkea muuta. Eräänä päivänä huomasin yllättäen, että lähipiiristäni moni on mukana politiikassa. Aloin varovasti tunnustella asiaa ja pian olin jo löytänyt kotini Vihreän liiton joukoissa. 

Vihreät oli ympäristöpuolue. Ihastuin sen toiminta-ajatusiin ja siihen, että puolueessa ei pakoteta puoluekuriin. Vihreillä myös on oma valtakunnallinen vammaisjärjestö, Vihreät vaivaiset.

 

Koko ajan huononevan terveyteni vuoksi osakseni on tullut vaikuttaa enimmäkseen asioiden taustalla. Muutamissa vaaleissa olen ollut ehdokkaana. Tällä hetkellä hoidan luottamustehtävää kaupungin edustajana Lahden kansainvälisen urkuviikon hallituksessa.