SIVULLA KÄYNNIT

tänään 7

eilen 8

tällä viikolla 57

tässä kuussa 28

kaikki yhteensä 4658

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

BACH

BEETHOVEN

BEATLES

YLÄVIRE

Hannupekan kotisivu

Fengshui sotketaan taikatemppuihin

 Fengshui ja taikatemput

 

 
Fengshuihin liitetään nykyisin uskomattoman paljon erilaisia onnenkaluja ja uskomuksia. Jopa monissa kirjoissa kehotetaan hankkimaan kristallipallo, koriste-esineitä kuten sammakko, lohikäärme, kilpikonna tai naurava buddha, erikoisia kiviä, punaisia kirjekuoria, puisia huiluja, ikuisen elämän symboleja, bagua-peili, kolikoita, punaista serpentiiniä jne. Nämä edustavat kuitenkin kiinalaista kulttuuriperintöä eivätkä fengshuita. Kiinalaiseen perinteeseen kuuluu taikausko ja sen mukana usko esineiden mukana tulevaan hyvään tai huonoon onneen. Uskolla on voimakas vaikutus ihmisen elämässä, ja kiinalaisille nämä esineet saattavat tuodakin sisäistä rauhaa ja onnea. Samoin voi käydä myös niihin tarpeeksi lujasti uskovalle
länsimaiselle. Niiden käyttö on kuitenkin nähtävä taikauskona, jolla ei ole tekemistä aidon fengshuin kanssa.
 

 

Kuinka päiväsi alkaa

 

Matka aamulla sängystä ylös valveilla olon maailmaan on päiväsi tärkeimpiä hetkiä. Asiat mitä kohtaat tuolla matkalla vaikuttavat siihen miten uuden päivän kohtaat ja vietät. Moni on sitä mieltä, että aamu alkaa vasta ensimmäisestä kahvikupillisesta eikä tapahtumilla sitä ennen ole merkitystä. Alitajuntasi on eri mieltä. Se poimii uskollisesti kaikki yksityiskohdat sängystä nousemisesta kahvikupin ääreen saakka.

Jos tuo reitti sisältää negatiivisia asioita ne verotttavat henkisiä voimiasi ja saavat sinut aloittamaan uuden päivän jo valmiiksi väsyneen oloisena. Tutki ajatuksella päivänvalossa reitti mitä aamuisin kuljet ja mieti olisiko siinä parantamista.

Kun aamulla heräät nousetko fengshuin mukaiseen siistiin ympäristöön vai onko paikka illan jäljiltä täynnä sekasotkua ja epäjärjestystä. Kun avaat viestiikö sen sisältö hyvästä järjestyksestä. Osuuko matkallesi sekalaisia lehtikasoja, tekemättömiä töitä tai täyteen ahdettu kirjahylly. Kohtaatko iloisia ja piristäviä esineitä ja tauluja, ovatko matot puhtaita ja suoria, kukat eloisia ja voivat hyvin. Onko kylpyhuoneessa iloinen ja valoisa tunnelma.

Saat pienellä vaivalla aamusi ensimmäisestä matkasta sellaisen, joka antaa sinulle hyvää mieltä ja energiaa koko päiväksi.
Our website is protected by OHSecurity!