SIVULLA KÄYNNIT

tänään 2

eilen 9

tällä viikolla 32

tässä kuussa 64

kaikki yhteensä 3920

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

BACH

BEETHOVEN

BEATLES

YLÄVIRE

Hannupekan kotisivu

Musiikki Ylävire

Ylävire

Uudella vuosituhannella perheessämme tapahtui kitaransoitossa sukupolvenvaihdos. Kun oma soittamiseni hiipui, tarttui poikani Joonas soittimeen ja aloitti uransa komeasti Ylävire-yhtyeessä. Tässä yhtyeen oma kuvaus itsestään Facebook - sivulla, Joonas kuvassa vasemmalla:

Ylävire, bändi täynnä iloisia veikkoja. Viisi soittajaa ja yksi joka paikan höylä, joka pitää homman kasassa kameransa kanssa. Olemme tunteneet toisemme jo harvinaisen pitkään, jotkut jopa kaksikymmentä vuotta. Ottaen huomioon bändin ikähaarukan, joka on noin 19-24 vuotta, on tämä jo aikamoinen saavutus. Musiikki ja iloinen virettäjän elämänasenne on ollut osa elämäämme jo pienestä pitäen. Jaamme samanlaisen huumorintajun, tulemme kaikkien kanssa toimeen ja osa meistä on fiksua porukkaa.
Rokkielämä ja bändinä oleminen on meillä lähellä sydäntä. Tavoitteemme on olla kasassa ja soittaa elävää musikkia vielä silloin kuin olemme 80-vuotiaita.
Soitamme mielellämme erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Esiintyminen on koko bändille asia josta nautimme eniten. Tyylilaji repertuaarimme niin omissa kappaleissa kuin muidenkin artistien tuotannosta käsittää pop/rock/blues/reggae tyylilajeihin lukeutuvia kappaleita. Keskitymme pitkälti oman musiikin tuottamiseen, mutta soitamme keikoillamme myös covereita. Teemme omia kappaleita joissa pidämme oman tyylimme, mutta tietenkin olemme ottaneet vaikutteita niin ulkomaalaisilta kuin kotimaisilta artisteilta, esim. J. Karjalainen, Coldplay, Eric Clapton ovat bändin jätkien sydämessä.
Olemme olleet kasassa vuoden 2017 elokuusta lähtien. Keikkoja olemme vetäneet perustamispäivästä lähtien. Ensimmäisen keikan jälkeen olemme kutsuneet itseämme bändiksi ja olemme esiintyneet hyvin monessa ja erilaisissa paikoissa. Nykyään meillä on bändikämppä, pyöritämme osuuskuntaa ja työstämme parhaillamme uutta albumia.
Nähdään keikoilla!

 

OHSecurity is developed by Orange Hat Studios